Binek ve ticaride avantajlar var


Renault, bu ay içinde binek ve ticari araçlarında fırsatlar sunuyor... Daihatsu ve Shell’in, Terios’un LPG’li versiyonu Terios Eco 1.5 modeline yönelik işbirliği 2009’da da devam ediyor.



Eski aracını yeni bir Renault ile değiştirmek isteyenler MÈgane Sedan benzinli versiyonlarında 18 bin TL için 18 ay vadeli yüzde 0.49 faiz, Clio HB, Clio Grand Tour ve Yeni Symbol modellerinde 12 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0.49 faiz oranları sunuluyor. Kampanyada ayrıca Symbol’ün dizel versiyonunda 750TL takas indirimi var. Ticari araçlardaysa yüzde 0.69 faiz ve uygun vade avantajları birarada.


2. el araçlar için kolay kredi

Koç Fiat Kredi, Tofaş çatısı altında yer alan kurumsal 2. El otomobil markası “Otoeksper”den araç satın alacaklara yönelik “0” faizli kredi imkanı sunuyor. Bu ay boyunca devam edecek kampanya çerçevesinde katılımcı bayilerde, Otoeksper güvencesiyle satılan 8 yaşına kadar her marka araç için “0” faizle 15 bin TL’ye kadar kredi kullanılabiliyor.


Daihatsu’dan Shell’le ortak LPG kampanyası

Daihatsu ve Shell’in, Terios’un LPG’li versiyonu Terios Eco 1.5 modeline yönelik işbirliği 2009’da da devam ediyor. Terios Eco 1.5 alanlara, Daihatsu ve Shell AutoGas’dan sürpriz hediyeler sunuluyor. Bu çerçevede Terios Eco 1.5 satın alanlara Shell AutoGas tarafından 100 YTL değerinde otogaz dolumu hediye ediliyor. Bunun yanı sıra Shell Smart Card ve çevreci hediyeler de var. LPG’li araç, 3 yıl/100.000 km mekanik garantiyle satılıyor.

Temsa otobüslere 12 taksitli servis

Temsa, Türkiye genelinde 100’ün üzerindeki yetkili servisinde yeni bir servis kampanyası başlatıyor. 28 Şubat tarihine kadar sürecek ve Temsa otobüs servislerinde geçerli olacak kampanyada tüm bakım ve onarım işlemleri, Akbank, İş Bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi bankalarının tüm kredi kartlarına 12 taksitle gerçekleştirilebilecek.
Kampanyaya Safir, Diamond otobüslerin yanı sıra Powerbus ve Prestij Metropol midibüs modelleri de dahil.

Bir Peugeot aldılar, ikincisini kazandılar

Peugeot bayisi Yıldırım Otomotiv’in, 25. yılına özel düzenlediği kampanya çerçevesinde Peugeot marka araç satın alan iki talihli, birer araç daha kazanmış oldu. Yıldırım Otomotiv’de noter huzurunda yapılan çekilişle Asuman Çetinkaya Peugeot 207 Comfort, Mete Doğan Koç ise Peugeot 107 Trendy kazandı. 3 kişiye de navigasyon cihazı hediye edildi.

milliyet

0 yorum:

Yorum Gönder