Chevrolet T2X


T2X
Günümüzde, SUV sınıfı bir aracı geniş alana önem verenler, spor coupe bir aracı ise performansa ve tasarıma önem verenler tercih ediyor. Peki ya bizim küresel tasarımcılarımız bu seçimleri ortadan kaldırırsa? Bu iki dünyayı bir araya getirerek T2X’i yaratan tasarımcılarımız, genç sürücüler için esneklik ve stili aynı potada eritiyor.
Yetenek ve esneklik
Çift kişilik spor üst gövdesi ve fonksiyonel alt görünümü ile T2X çok sağlam ve atletik duruyor. Mafsallı arka kapıları ve B direği olmaması sayesinde insanların ve taşınacak eşyaların girişi bir hayli kolay. Bunun yanında tamamen katlanabilir arka koltuklar ve ekstra saklama bölmeleri kullanışlılığını artırıyor. T2X gerçek bir spor aracı ruhunu hem içeride hem dışarıdan bakıldığında yansıtıyor. Erkeksi ön cephesi, sportif koltukları, motorsiklet stili ölçekler ve 7” orta monitör T2X’e dinamik bir yetenek veriyor. Ayrıca yenilenebilir cam tavan paneli sayesinde sürüş keyfinize açık hava keyfini de ekleyebilirsiniz.
Hareketli Chevrolet T2X konsept otomobil resmiChevrolet T2X konsept otomobil yan resmi
Ödün vermeyen tasarım
T2X’in hangi sürücüler için tasarlandığını sorduk, konuğumuz Geliştirilmiş Tasarım Direktörü Max Wolff’un yanıtı şöyle oldu: “T2X neredeyse herkes için tasarlandı. Fakat özellikle 20 veya 30 yaşlarında olan veya hissedenlerin, spor araçlara ve esnek, geniş bir arazi aracına aynı anda duydukları ihtiyaç değerlendirilerek tasarlandı. T2X, Chevrolet’in gelecek tasarımlarına yön verecek bir konsept araç.”

Chevrolet

0 yorum:

Yorum Gönder