Chevrolet'den Yepyeni Modeller

Chevrolet'den Yepyeni Modeller...

Cruze - Paris Dünya prömiyeri ile eş zamanlı olarak Türkiye’de ilk defa tanıtılıyor. Dinamik görünüşlü ‘dört kapılı coupé' tasarımlı bu yepyeni sedan segmetinde çıtayı yükseltiyor.

Yepyeni modeller: Yeni Aveo HB: Yenilenen tasarım, sınıfının en düşük yakıt tüketimini sunan 84 ve 100 beygir gücünde 16V benzinli motorları, otomatik vites seçeneği ve zengin donanım seçe-nekleri ile iddialı.

Captiva : 73 yıllık Chevrolet SUV tecrübesi , 2.0 litre 150 beygir turbo dizel motor, gözleri-nizi alamayacağınız çarpıcı ve sportif 4X4 tasarımı, 7 koltuk seçeneği ve özel inci beyazı rengi ile.

Garantili LPG dönüşümü: LPG dönüşümü ile Chevrolet modelleri daha ekonomik ve çev-re dostu. Üstelik LPG dönüşüm kiti Ekim ayı boyunca Chevrolet’den hediye ediliyor.

Geniş ürün gamı, kapsamlı hizmet programı ve Türkiye çapında yaygın bayilik ağı ile Türkiye pazarında verdiği hizmeti her geçen gün arttırarak büyümeye devam eden Chevrolet, 9-19 Ekim 2008 tarihleri arasında CNR’da düzenlenen İstanbul Motor Show Hol’5 de Chevrolet standında tüm modelleri ile ziyaretçilerini kucaklıyor.

Chevrolet Cruze: Orta-Üst sınıfta güçlü bir ses, sadece yenilikçi değil, aynı zamanda devrimci

Dinamik ‘dört kapılı coupé' tarzı orta-üst sınıf segmentinde kompakt sınıfı araçlar arasında çıtayı yükseltiyor. Gelecek yıl Nisan ayında Avrupa’da satışa sunulacak olan Cruze bilinen sedan tasarımının yeniden yorumlanarak orta-üst sınıfı taşıyan yeni ürünlerin tümünde sembol haline gelmeye başlayan Chevrolet'nin yeni küresel tasarım dilini sunmaktadır. Tasarımla ilgili diğer ‘dikkat çeken’ özellikler arasında ön tasarımdaki akıcı sportif bir tarz, keskin tasarım hatları ve Chevrolet’nin kendisi ile özdeşleşen çift renkli kokpit tasarımı yer alıyor. Iç mekandaki kalite tam anlamı ile devrimci. Bu kalite, panel döşeme malzemelerinde, yumu-şak dokulu diğer malzemelerde ve mat döşeme panellerinde belirgin bir şekilde kendini göste-riyor. Bunların tümü aracın dış tasarımındaki kalitenin iç mekana da aynı uyumda yansıması anlamına geliyor. Orta konsoldaki ekran, müzik ve eğlence sistemleri ve klima kumandaları bi-linenden farklı bir stilde daha açık ve modern bir tasarımla birbirine entegre edilmiştir.

Cruze , yeni otomatik şanzıman ve beş ileri manuel şanzımanın yanısıra Chevrolet’nin ilk altı ileri şanzıman sistemini sunmaktadır. Hepsi 16 valf, 1.6 litre (112 beygir/82 kW) ve 1.8 litre (140 beygir/103 kW) benzinli motorların her ikisi de daha fazla güç sağlarken daha düşük yakıt tüketim ve emisyonu sağlamaktadır. Benzer şekilde bu motorlar ortalama 6.7 ve 6.8 l/100 km yakıt tüketimi ile 0- 100 km/s hıza 12.4 ve 9.8 saniyede ulaşır.

Yeni 2.0 litre turbo dizel motor 2,000 dev/dak’da 150 beygir/110 kW ve 320 Nm tork sağlayarak daha tutumlu bir şekilde daha fazla güç sağlamaktadır. Değişken geometrili turbo motor, doğrudan ve çoklu yakıt enjeksiyonlu ortak yakıt yoluna sahiptir. Sonuç ortalamada 5.8l/100 km lik yakıt tüketimi büyük bir ekonomik avantaj sağlar. 0- 100 km/s hızlanmaya 9.4 saniyede ulaşır. Daha ileriki aylarda 300 Nm torklu 125 beygir/92 kW gücünde yeni bir turbo dizel motor da piyasaya sürülecektir.

Yeni Chevrolet Aveo: Yenilenen tasarım, yeni ve ekonomik motorlar

Mayıs 2008’de, Yeni Aveo Hatchback Chevrolet bayilerinde satışa sunuldu. Bu tamamen ye-niden tasarlanmış modelin en önemli özellikleri çarpıcı dış tasarımı, üst sınıf iç mekanı ve yeni geliştirilmiş yüksek performanslı ve yakıt tüketiminde sınıfının en düşük yakıt tüketimine sahip başarılı motorları olma iddiasını taşıyan yeni benzinli motorlarıdır.

Yeni Chevrolet Aveo Hatchback, çevikliği ve başarılı yol tutuş performansından dolayı özellikle şehir trafiğinde kullanım için ve aynı zamanda yüksek donanım, konfor ve güvenlik özellikleri ile de tercih edilmektedir.

Gövde renginde ön tampon ve ortasında gururla duran büyük Chevrolet logosu, geniş ön ız-gara Chevrolet'nin yeni tasarım dilini yansıtır. Dinamik detaylar arasında geniş, kıvrımlı parlak camlı farlar ve çamurlukların alt kısmından spot şeklinde çıkan sis farları dış tasarımın göste-rişliliğini ortaya koyar. Motor kapağının üzerinde radyatör ızgarası hattına kadar uzanan göz alıcı çizgiler ise sportif görünümünü vurgular. Gövdenin göze çarpan yan hatları ve önden arka kapıya uzanan dinamik yan çizgileri dış tasarımda göze çarpan detayladır. Keskin çamurluk ve parlak cam yuvaları olan yuvarlak stop lambaları aracın arkasını kaplar.

İç mekan kendini aynı zamanda davetkar ve modern şekilde sunar. Gösterge paneli üzerinde krom çerçeveli kontrol göstergeleri ve havalandırmalar, ön konsola entegre müzik sistemi ve kolay çalıştırılabilen klimasıyla iç tasarım kendisini ön plana çıkarır. Gösterge panelinin ve ön konsolun kaliteli plastik yüzeyleri ve kapı panelinin üst kısmına kalitenin bir göstergesidir.

Aveo’da hepsi 16V iki yeni benzinli motor seçeneği vardır: 84 beygir yeni 1.2 litre ve 100 beygir 1.4 litre motor seçenekleri. 1.4 litre benzinli motorda otomatik vites opsiyonel olarak su-nulmaktadır. Her iki motorda yakıt tüketimi konusunda çok başarılıdır ve sınıfının en düşük yakıt tüketimine sahiptir. Artırılmış beygir gücüne rağmen, her iki motor da MVEG yakıt verim kı-yaslamasında yaklaşık %10 bir önceki modele göre daha az yakar.

73 Yıllık SUV tecrübesi ile: Chevrolet Captiva şimdi özel İnci Beyazı rengi ile gözleri kamaştırıyor...

SUV kullanıcılarının ihtiyaçları göz önüne alınarak özel olarak tasarlanan Captiva, Türkiye pa-zarına 2.0 litrelik 150 hp common rail turbo dizel VGT ( değişken geometrili turbo şarj) ile girdi. Satışa sunulduğu ilk ay itibari ile Yeni Captiva çok büyük bir ilgi ile pazara girdi ve bugün Chevrolet’nin sırada satılan en iddialı modeli konumuna geldi. Sportif SUV tasarımı, kapsamlı güvenlik özellikleri, 7 koltuk seçeneği ile SUV segmentinide fark yaratn Captiva kullanıcısına en iyi dinamik sürüş performansını sunmaktadır. Captiva’nın, etkileyici tasarım ve yüksek kaliteli malzemelerden oluşan geniş, ferah ve rahat iç mekanı dikkat çekiyor. Chevrolet Captiva’nın boyutları 4,635 / 1,850 / 1,755 mm (uzunluk / genişlik / yükseklik) olup dingil mesafesi 2,705 mm’dir.

Captiva’da 8 yönlü elektrikli sürücü koltuğu, elektrikli ön ve arka camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektronik kontrollü otomatik klima ve MP3 özellikli 6lı CD çalar gibi özelliklerin üzerine deri döşeme, sürücü ve yolcular için ısıtmalı koltuklar, cruise control, otomatik çekiş kontrolü (Traction Control) ve arka park sensörü gibi çok sayıda ilave konfor ve güvenlik özel-liği bulunmaktadır.4x4 sistemi, sadece gerektiğinde sürüş koşullarına bağlı olarak devreye girme özelliğine sahiptir. Sistem, aynı zamanda ESP ve ABS sistemleri ile de kendiliğinden devreye girerek aracın sürücü tarafından kontrolünün artmasını ve sonucunda daha güvenli bir sürüşü garanti etmektedir.

Chevrolet Captiva, çok geniş bir güvenlik donanımna sahiptir. ESP (Elektronik Denge Kontrol Programı) sistemine entegre edilmiş HBA (Hidrolik Fren Destek Sistemi) DCS (İniş Kontrol Sistemi), ARP (Devrilmeye Karşı Aktif Koruma Sistemi) ve LRS (Yatay Sürüş Süspansiyonu Sistemi) gibi güvenlik fonksiyonlar tüm Captiva’larda standart olarak bulunmaktadır.

Captiva’nın 2008 senesinde pazara sunulan yeni modeli Sport’ta 18” hafif alaşımlı jantlar, siyah krom kaplı farlar, krom aksesuarlar ve dış görünümüne bir çok heyecan verici özellik standart donanımda sunuluyor. Captiva Sport, kırmızı çift dikişli deri koltuklarıyla sportif karakterini tamamlıyor.

Captiva’da şimdi özel inci beyazı rengi, bej veya siyah iç döşeme ile birlikte ilk defa İstanbul Motor Show’da sergileniyor.

Artık Chevrolet’nizi ekonomik, güvenli ve çevre dostu orijinal LPG donanımlı olarak satın alabileceksiniz:

LPG dönüşümü programını Türkiye çapında mekanik garanti ile paralel olarak 3 yıl veya 100.000km kapsamında garanti ile sunan ilk marka Chevrolet bu konudaki iddialı çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Motor Show’da 2 adet LPG dönüşümlü Chevrolet modeli sergileniyor.

Chevrolet LPG dönüşümlü modeller günümüz koşullarında yakıt tüketiminde yaklaşık % 35 ta-sarrufa varan bir ekonomik kazanç sağlıyor. Ayrıca çevre dostu (benzin ve dizele gore daha az karbondioksit salınımı) olmasından dolayı bilinçli tüketiciler için en akıllı seçimlerden bir olma özelliğini koruyor. Üstelik Chevrolet Ekim ayında da devam eden "LPG dönüşüm kiti Chevrolet'den hediye" kampanyasıyla tüm müşterilerine daha da ekonomik koşullar sağlıyor.

Chevrolet LPG dönüşümlü araçlardan güvenlik ön plandadır ve LPG dönüşümleri işinin eğiti-mini almış uzmanlar tarafından yapılmaktadır. Kullanılan en son teknolojiye sahip BRC markalı LPG dönüşüm kitleri Avrupa Birliği’nin ECE R 67.01 standardına gore üretilmiş olup yangın dahil tüm güvenlik testlerinden başarı ile geçmiştir.

Hayatın her alanında bir Chevrolet’niz olabilir: Diğer Modeller

Chevrolet modelleri hayatın her alanında birbirinden farklı özellikleri ile hayatınıza artılar kata-caktır.

Spark, pratik sürüş kolaylığı ve sevimli hatları ile...
Aveo Sedan, LPG dönüşümünün tüm avantajları Chevrolet ile bir arada...
Lacetti Hatchback, sportif WTCC tasarımı , zengin donanımı ve aynı zamanda WTCC yarış-larında büyük başarılara imza atmış yarış aracı ile...
Epica, Görkemli boyutlar, akıcı hatlar, benzersiz konfor, 4 silindirli 2.0 litre dizel motoru, 320 Nm tork ve150 beygirlik etkileyici gücü ile İstanbul Motor Show’da Chevrolet Standı’nda yerlerini alacaklar.

0 yorum:

Yorum Gönder